Росіяни хочуть влаштувати голод на Луганщині

26 Березня 2022

Російські війська прицільно б’ють по продуктових складах в Сєвєродонецьку – знають, де вони розташовані, та необізнані, наповнені вони чи ні. Про це в своєму телеграм-каналі повідомляє Сергій Гайдай, голова Луганської ОДА.

За його словами, зафіксовано декілька прицільних влучань ворога по продовольчих складах в Сєвєродонецьку за тиждень. Чергове – 25 березня ввечері. На щастя, ніхто не постраждав. «Упевнений, без корегувальника вогню не обійшлося», – наголошує він.

І додає: «Ще одна ознака «руського миру» – залишити мирних жителів без їжі. Це вони називають «спецоперацією». Однак гуманітарної катастрофи на Луганщині не буде. Ми розвозимо продукти харчування та все необхідне по підвалах та бомбосховищах, щоденно евакуюємо людей до безпечних регіонів країни, відновлюємо комунікації, наскільки це можливо».

Голова ОДА повідомляє, що підвозити їжу допомагають патрульні поліцейські та рятувальники. Останні, слід зазначити, вчора доставили десятки тонн води до Лисичанська та Золотого, їм вдалося навіть заживити одну із насосних станцій в Рубіжному та частково подати воду у місто.

Фото – narodna-pravda.ua.